Studentskiva!

Hej hopp!
Sitter i fiket i skolan och har svenska. Började med uppgiften igår när jag satt och väntade på bättre tider i skolan så jag kan slappa med gott samvete! Uppgiften är i alla fall att vi ska skriva något med rubriken "12 år av väntan" , väldigt spännande!

Tänkte skriva lite om studentskivan i fredags. Utklädningen blev som sagt helt okej, även om en trodde att jag var en blomma. Men jag tror ändå att många förstod vinken, eller? Kvällen var mycket trevlig med tävlingar, god mat och trevligt sällskap. Tyvärr började folk droppa hem vid 12-tiden, kanske inte helt oförståeligt med tanke på att det började 6 men lite tidigt var det ändå. Själv stannade jag kvar till tjugo i två och det var även då de flesta gav upp kvällen.

Dagen efter är en historia i sig....


Men här komer i alla fall några bilder från kvällen!

         

       

jag  var Lisa Simpson... inte en blomma... så ni vet:P

Studenskiva # 1

Sitter i Amandas säng med gult hår och tittar på när hon plattar håret...
Snart drar det iväg till Eva där förfesten drar igång, kort därefter drar vi till Gula Paviljongen, där Jossans studentskiva väntas! Wehoo!

Annars har dagen varit väldigt onödig. Ca. 2 timmar i skolan där vi redovisade. Då drog ja och amanda till Ikano för att skaffa mer gul hårspray till mig men eftersom det inte öppna förrän 11 så drog vi en fika på Ikeas restaurang. Med Gul hårspray inhandlat lev det en sväng förbi Ryd Centrum för att handla hårnålar. Direkt när vi kom hem runt 12.00 somnade jag som en stock... och där låg i två timmar! SUPERSKÖNT!

Ikväll blir ag i allafall den fulaste på festen! Eftersom mitt hår är för långt för att fyllas med spikes så fick det bli en blandning, eller ja det blev bullar istället. Men gult är det i alla fall! Kanske inte jättelikt Lisa Simpson men hur mycket pengar ska jag lägga ner egentligen? Nej det här räcker gott o väl =)
Amandas utklädnad är fortfarande hemlig.. men jag vet... hahah hon kommer va så söt! Det kanske läggs upp lite bilder i morgon! Vi får se!

Nu måste jag fortsätta fixa mig!

`Ciao!

RSS 2.0