Söndag---> skola i morgon

Nu är helgen snart över... IGEN
Det är allt bra konstigt att man under hela skolveckan längtar som galen till helgen. Varje vecka samma sak, hur kommer det sig? Vardagen går nästan ut på att man tänker på att helgen snart kommer.

Äsch, det kanske bara är jag?

Nu är det i alla fall bara en dag kvar av helgen och under den dagen ska jag spela match med div.5 och sen städa övervåningen med Ida. JÄTTEROLIG sista dag måste jag medge.... NOT! Ida och jag får vara hemma och städa medans mamma och pappa åke rmed mormor o morfar till Blekinge för att kolla när ÅFF spelar match, örättvist men mysigt för dem <3

Nu ska jag övningsköra till Fredriksberg... Wish me luck ;)

Äntligen helg!

Sitter för tillfället hemma hos David o väntar på att mamma ska komma o hämta. Antagligen blir det lite övningskörning, FINALLY!
Jag o David jobbade lite på Östgöta Brandstodbolag igår. Kul men jobbigt för mina fötter som sprang upp och ner för alla trappor. David och jag drog hem en sväng till honom, åt lite, tog det lugnt, tills det bar av till Emma o brudarna som hade lite förfest. Haha vilket drag! Skulle velat vara med men det gick ju inte.... men nästa gång så!
David o jag drog hem till mig eftersom vi höll på att svimma av trötthet!

Lördag morgon var inte mycket piggare. Gick upp vid 7, åt frukost som två små zombies o sen bar det av till åtvidaberg.
Haha Företagsfotboll för hela slanten. Soundforce dög väl (kom sist men ändå) Haha det va kul i alla fall. Avslutade allt på pizzeria Oasen  i åtvid.

Trött blev vi av den här dagen med så vi somnade så fort vi kom innanför dörren. Oh jaa nu ska David dra o jobba o jag ska som sagt hem med mamsen ;)

peace out


Where do you go when you're lonely

Hej "alla" glada!

Antar att alla kanske bara är anna eller någon annan som inte har gett upp hoppet om att jag ska skriva blogginlägg igen. Nu äntligen kommer ett inlägg!

Ja, väldigt länge sedan sist jag skrev, mycket har hänt sedan dess. Det har inte hänt något jag kommer på för tillfället, men ni vet, det gamla vanliga.

Skolan har i alla fall börjat igen efter sommarlovet. Tuff start som äntligen har lugnat ner sig lite, dock tror jag att nästa vecka blir grymt mycket jobbigare. Men skolan är inget att klaga på, det duger, o klassen är faktiskt bra  ;)

Nu ska jag prata lite med min kära lillasyster och sen blir det träning

pusso kram honungsbanan :D


RSS 2.0