Christine äger kanal 5

Haha sitter i min sägn här igen med datorn i
 knäet och tvn på framför mig!
Haha ser på Christine, en riktigt klockren  serie! Helt otroligt bra!
Det är så synd om henne men cool är hon i allafall!
Den här gången är hon ensam hemma för första gången på länge och inget
går som hon tänkt sig, just nu sitter hon fast i en toalett! haha så himla söt!

Annars så ska jag faktiskt klippa mig i morgonm! Håret är otroligt slitet men den här gången vill ja inte ta bort det! VILL HA LÅNGT HÅR TILL BALEN... även om det är önsketänkande eftersom aatt mitt hår inte är konstruerat att bli långt! Men varför inte? Mamma kunde ha långt hår utan problem och pappa har tjockt hår som tusen! och hög tmed för den delen haha! Huuuuuuuuuuur??
aja färdigklagat! pusspuss

söker du jobb?

Ja, ja, ja, ja!
eller nej det gör jag ju faktiskt inte för tillfället! Illa är det, ritkigt illa! Något sommarjobb borde jag faktiskt skaffa mig, annars får jag faktiskt ingen inkomst på hela sommaren och det är inte alls bra! Frågan är bara vad jag ska göra?  Ska jag kanske försöka skaffa ett telefonjobb, eller vad ska jag göra? Är rätt sent ute som vanligt, men det är bara för att jag aldrig gjort det här förrut, fy jag är lite bortskämd med sådant här!

Funderar på att ringa och kolla upp ett gammalt jobb, borde nog kanske göra det? Äsch jag vet inte vad jag vill! Jobba i Norge vore ju faktiskt kul, men med vem och hur och kommer det verkligen bli så i så fall? Mycket frågor!

Jaja, svenskan och matten är i allafall avklarad det är ju något positivt mitt i alltihop!
Nu ska jag klä på mig lite vettiga kläder och fara in till resten av Linköpings befolkning och ha lite sportis med mina små barn och sen blire träning! hmm.. undra vad de små barnen ska få göra idag.. måste hitta på något kul! VAd tyckt ejg om när jag va liten?
aja wish me luck!

pususpuss

LEEEDIGT!!

Tisdagmorgon och jag har precis fått veta att jag är ledigt idag!!
SÅ OTROLIGT SKÖNT!! Läraren har tappat rösten och är inte i skolan
vilket betyder hemmaarbete! Så himla skönt! Det är mycket lättare att
jobba hemifrån med så den här dagen är bra! Har sportis sen med så
det blir skönt att för en gångs skull inte somna när barnen leker!
Kanske till och med har ork nog att leka med dem?! :O
PLUS att jag har tillgång till bil heeela dagen! underbart!

Så dagen kommer spenderas med datorn! Har redan gjort matten så det blir
väl svenska, Geografi och Projektarbete, i någon ordning- fast är nog bäst att ta
tag i svenskan eftersom det ska vara klart först! IKEA-reklamblad here I come!

Ja blir nog bäst att sätta igång med den då!
/Linnéa


Tv4 - Spårlöst

Jaa, här sitter jag halvt avklädd invirad i mitt täcke och tittat på Spårlöst på TV4.
De letar efter Christian Günther som verkar vara personen som letars pappa, har precis tryckt på så jag är inte så insatt.
Nu ska de äntligen återförenas efter 40 år!
Tänk egentligen hur det skulle vara att inte veta om vem någon av ens föräldrar var! Jag uppskattar inte mina fräldrar tillräckligt mycket! Jag älskar er!

Träningen gick bra i allafall och nu har jag fått veta att jag kan ta bilen in i morgon vilket är otroligt skönt eftersom jag har sovmorgon till klockan 12.00! så himla skönt!  Och sen på onsdag ska jag klippa mig, otroligt välbehövligt!

Men sommarjobb då? Hur ska jag egentligen göra i sommar? Kanske borde vara bra att ha ett sommarjobb! Vad händer i mitt liv! Jag orkar inte, men jag borde nog.. måste ta tag i det här!
Men i fredags fick vi i allafall vår barnbok,,, dock inte den på bilden! projektarbetet har nästan gått i land, allt leder mot sitt slut och snart är det studente :D eihoo!
nu ska ja sova så jag kan gå upp tidigt imorrn :D
ss

Rädda Joppe! död eller levande

Nu sitter jag hemma i soffan och tittar på Lotta på Bråkmakargatan!
Otroligt bra det där, Astrid Lindgren var allt en hejare på sånt där!
"Fy vad äckligt, det är ett monster i påsen!" stackars lotta kommer kasta i Bamsen i sopbilen!
Påminner lite om Rädda Joppe barnprogrammet som visade när jag var liten! Ni vet där när en pojke hade ett gosedjur som hetter Joppe och som alltid försvann. Kommer speciellt ihåg en gång då hissen fastnade med Joppe i.... vilken pärs! (?kan man skriva så??)
Klockrena barnprogram!

Nu har jag i allafall vaknat efter att jag sovit i soffan sedan klockan 14.00, det behövdes verkligen! Det gav mig även en chans att vakna om på rätt sida igen så nu har jag en lite lättare sinnesstämning ! Tur det för snart är det träning och det värsta som finns är att vara på dåligt humör på träningen!

/Linnéa

Framtida Biolog?

-NEJ TACK!??!
Har varit på Linköpings Universitet hela förmiddagen.. Rätt intressant men komplicerat! Skulle nog kunna tänka mig att bli biolog, kanske, i ett annat liv eller så! För intressant är det faktiskt! Han som höll i hela grejjen var väldigt smart, så skulle jag också vilja vara. Dessutom verkade han trevlig och vältränad, man måste inte vara nörd för att jobba på Universitet, positivt!  jag har verkligen inga fördomar

Annars så har jag verkligen vaknat på fel sida idag! Helt otroligt jobbigt! Vill bara vara ensam och lyssna på musik, kanske gå en promenad eller något! Plus att jag har glömt mina glasögon hemma så det här är riktigt jobbigt! Ska nog sluta sitta vid datorn!



Sommartid, måndag, vaknat på fel sida, ont i magen av maten---------- JAG VILL HEM OCH SOVA!


Återigen söndag..

Helgen har varit otroligt bra, men nu är jag ledsen att behöva säga att det faktiskt är söndag igen....
Till dig som njuter av de sista timmarna, som inte vill tänka på morgondagen måste jag tyvärr säga:
 " i morgon måste du faktiskt gå upp fastän du inte orkar & så måste du anstränga i dig fem hela dagar"
Ja, det är faktiskt sant! Men även fast vi alla vet det så tycker jag ändå att vi glömmer det jag nyss skrev och faktiskt njuter av dessa sista underbara timmar!

Nu sitter jag i allafall här i min säng med datorn i knäet, nyvaxade ben, matteboken och samh.anteckningar bredvid mig. Efter en helg fylld med högskoleprov, balträning, "vuxenpoäng", kalas, träning, sömn och tv måste jag nog faktiskt kolla lite på samhällskunskapen och kanske även ta en titt på matten. Det enda som gör det hela lite mindre jobbigt är att v'äntaskakolla 9 ljus är tända i mitt nedsläckta rum! myyyyyyys <3 Just det! Igår var det ju Earth Hour! Någon som släckte ned? Själv var jag inte inne i huset så mycket så jag vet inte om vi släckte.. ILLA!  (Å andr sidan har jag ju släckt nu)
Men fränt i allafall att Operahuset i Sydney, OS-stadion i Peking?? och Globen släcktes ned! mer sånt tycker jag!

Men nu ska jag nog ta och kolla lite på matten o Samhk. bli rnog bäst så!
        för att se fler bilder klicka här !
/pusspuss


Matdags!

fredagkväll! YES!
Håller just nu på att laga mat, riktigt riktigt god fredagskvällsmat!
På något sätt lyckas man alltid äta godare mat på fredagar, varför är det så?
Kanske beror det på att man verkligen är lycklig då varje arbetsvecka är slut, vilket i sig är konstigt eftersom man efter två helt lediga dagar börjar igen. Måndagen alltid lika jobbig! intressant det där!

Men ikväll blir det i allafall ugnsbakad potatis, palsternacka och potatis tillsammans med fläskfilé, brunsås och svampstuvning, MUMS! Ni ska allt få se hur gott det är sen!

Men annars blir det en inte allt för sen  kväll framfår Let's Dance (där jag hoppas att Magnus Samuelsson vinner) för att gå upp tidigt i morgon och göra högskoleprovet klockan 08.30!
HEJA MAGNUS!

/Linnéa

Tandis på en fredag!

It's Friday, do the wave!
jaa det där uttrycket har verkligen blivit vardag! Att Engelskaläraren sa det varje fredagslektion på högstadiet har nött sig fast i huvudet! Hon var allt en bra lärare hon! 

David kom hem igår sen... tpy 1 h senare än vad han först sagt.. och tydligen had ehan inte åkt bort för att kolla på bil åt en kompis utan sig själv, jaa så nu har han en ny bil igen, en så kallad, helt okej som den är men han har ju andra planer... Kvällen var i allafall konstig jag var väldigt lättretlig! Somnade som ens tock vid elva, påklädd och utmattad medan han satt vid datorn. Vid 01.00 ringde hans pappa och ville bli hämtad efter arbetsfesten, så jag följde med och somnade ute i Ljungsbro vid 2-tiden.. tur i allafall att det var sovmorgon idag!

För första gången någonsin låg jag kvar till det bara var 35 min kvar till dess att vi skulle åka.. Men det var trots allt inte världens härligaste sömn i en 90-säng.. Men till tandläkaren bar det av iallfall! INGA HÅL! :D men däremot är det lite irriterat vid minlåtsastand så jag måste använda tandtråd lite oftare höhö.. kul var det i allafall att ja och DAvid lekte gifta och följde med in haha funny...

Nu sitter jag i skolan, har varit här en timme men får sluta nu! Ska väl ta davids fina ÅPEL till stan och hämta upp honoom sen ajja vi får se..  JUST DET! måste även säga grattis till min underbara ANNA som fått tillgång till sin lägenhet nu! Där ska jag bosätta mig tror jag :D wihooo
/pusspuss

sista för idag!

Jaa, Jag har verkligen blivit en riktigt hejjare på det här med blogg!
Haha vad kul! eller?.. aja om inte för andra så för mig i alla fall! Riktigt bra om man lägger upp bra låtar/bilder/recept som man sedan tappar bort eller glömmer, då finns de ju alltid där någonstans! Men det här blir i allafall sista inlägget för idag! höh

Sedan English C så har jag ju faktiskt hunnit med en hel del! Jag känner mig sååå tajt med killarna nu, hmm eller kanske lite mer mobbad men det är bättre än inget! De tröttade ut mig rejält för på Sportis lite senare höll jag på att somna på en bänk 10ggr! Tur att träningen piggade upp mig!

Men nu sitter jag här ensam hemma hos min "man" i stan och väntar på honom..
Ibland blir jag allt irriterad, speciellt när han planerar dubbla saker hela tiden! Senast han hörde av sig höll hans mobil på att dö och han bad mig ta sig till honom på något sätt, knacka på hos grannen och be om nyckeln! Tur för honom att Emelie kunde skjutsa mig för annars hade jag fått gå i 30 min iklädd shorts! Så jaa tur i oturen! Men när han hörde av sg vid 7 sa han att det skulle ta 45 min... Det har nästan gått en timme nu, men som sagt tur att jag inte är ute i shorts i allafall! Kanske ska gå ner och kolla på Medium sen.. :P

Skönt i allafall att jag har sovmorgon imorrn! tandis och börjara sen vid 12.. nice!
och GRATTIS TILL LOUISEFIS!!!!! hon tog nämligen körkort idaG! WEHOOO
CONGRAAAAAAAAAAATZ!!!!!!!! asbra, då kan du va i skolan och pilla mig i håret istälet för att ha uppkörning o grejjer ;)

aja nu ska ja dra o vänta på den där.. :P
pusspuss

English Baby!

Yes here I sit next to damp-Viktor in a IT-MEdia classroom doing absolut INGENTING!
Första Engelska lektionen som inte varit hemsk! Helt otroligt´! Inte världens roligaste
uppgift men ajja, slappt i alla fall! Grammar med Viktor, tummen upp!

Svenska lektionen och fotograferingen gick väldigt bra, det va askul! Vi drog iväg till IKEA och tog kort på en tom parkering i kylan! Vilken torsdagförmiddag!  höhö men här kommer lite bilder i alla fall!

     
på väg mot IKEA                                                                             Tanten o farbrorn är happy happy!

  
Jaa, vilken jäkla morgon..
Men nu blire mellis e stund, sen Sportis, träning och sen ska jag träffa min DAVID! :D
imorrn blir det ledigt på morgonen, tandis ;)
//pusspuss

IKEA-reklam

Torsdag morgon! igen...
Det innebär Svenska C där vi håller på med ett IKEA-projekt!
Jaa du hörde rätt! Vi har fått en uppgift där vi ska göra reklam för IKEA's "nystartade" klädkollektion! Väldigt rolig uppgift faktiskt, nästa vecka ska vi redovisa allt vi gjort och kommit fram till.. fan vi ska vinna och sälja vår idé, vi är ju faktiskt bäst!
Idag ska vi i allafall ta kort till våran reklam! Just nu sitter vi och förbereder allt så jävla kul!! Jossan är klockren gubbe! Men väldigt mycket packning! 5 IKEA-kassar, och ett tiotal olika gamla glasögon! jaa... njut av nårgra av bilderna... fler läggs upp senare ;)
      



det va allt från mig..
/puss


What a night!

Jaa verkligen! 
Sitter här i min säng med min kära syster Ida och kollar på Grey's Anatomy! Just nu håller de på o kramas.. hahah det där programmet är ju faktiskt helt vrickat! Precis som Desperate Housewives, helt vrickat! och askul!
Hoppas Dr Shepherd friar och Grey säger jag i så fall, de är ju faktiskt väldigt söta de där! Men jag undrar alltså, hur kom man på serien, alla har psykiska problem, alla förrutom Dr Shepherd han är BARA genomsnygg hela vägen igenom! uhlalala!

Jag kanske borde försöka övertala David att han ska söka till läkarprogrammet istället för att söka till Industriell Ekonomi. Fast haha patienterna skulle nog inte klara av honom! äsch jag älskar honom ändå den där pratkvarnen! Nae men nu är det ett moment på sjukhuset som tyvärr blev avbrutet av en brud, what's going on??! OH oh! o nu är det reklam också! så jag kanske borde gå o göra nåt vettigt!
här kommer en snyggingbild ... ENJOY!
//pusspuss


on my way!

Heregud va klockan blev mycket!
Efter att ha suttit i skolan en timme extra för att vänta på bättre tider tillsammans med Ewa...
Diskuterat mycket skit om allt och inget.. väldigt bra faktiskt :P höhö
Men justfan nu måste jag dra, bussen går snart, ska till Team Sportia o prova Kenty-kläder!
/pusspuss


Listen to music!

Jaa! Tänk, vad vore världen utan musik?
Varje dag hörs det, och om det är tyst sjunger eller visslar man.. helt jäkla otroligt!
Jag har i allafall kommit in i ett stage of my life  där jag lyssnar otroligt mycket på känsloladdad musik, sånt man kan börja gråta av om man verkligen behöver. Sådan musik behövs verkligen <3 Tycker nästan bäst om när jag inne i ett sånt stage... Partymusik funkar också men nae jus tnu behöver jag lite mening i musiken!
Broken Strings är helt sjukt bra, väckerkänslor.com! funkar omochomochomigen!

Annars sitter jag mest i skolan o väntar på att matten ska börja om sisodär 1 1/2 timme, bara jag o jonas här höh mysigt!:P Lite engelskaplugg eftersom att uppgiften ska vara inne i morgon och uppgiften går otroligt segt!
Nu ringde David!! höhö njut av låten! <3

    /pussar<3

ÅPEL ÅPEL ÅPEL!!

Till att börja med vill jag bara reda ut en sak...
Vem var det som kommenterade mitt inlägg med där jag skrev Åpel?
Jag vet att det stavas Opel men det är lite enternt sådär... på raggarspråk är Opel - Åpel fan :P höhö

Ibland undrar jag hur jag kan vara som jag är....
Om jag itne tycker om sättet jag beter mig på så borde det vara enkelt att ändra på sig.. eller? jag hatar att vara arg, det är absolut det värsta jag vet.. förlåt mig...igen.....
Jag måste nog verkligen ta tag i mitt liv! Inte gråta 2 ggr / 15 min xD, ta dagen som den kommer och verkligen inte hetsäta bara för att det är gott... Om jag skriver om det så kanske det blir lättare att ha pli på mig själv! Får helt enketl försöka! (nu suckar säkert många men hhah vafan..)


Minns du den tiden? .... Det löser sig, jag lovar <3



 


Jag är ett kolmårdstroll



Japp, jag är verkligen ett kolmårdstroll....
Har hört låten varvas meds med Melodisfestivalslåten "tingeling" i 24 timmar nu!
Otroligt klockrena låtar men, det blir tjatigt! Så mina vänner här kan även ni lyssna på i allafall en av låtarna 24/7 ;)

Ett inlägg mina vänner!

Jaa, här kommer ett inlägg till alla ni som tjatat och tjatat!
- det var ju ett tag sen!

Svårigheten med att skriva nu efter så lång tid är dock att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva! Så inlägget blir som en uppvärmning och inte alls värd att läsa egentligen....
så om du har nåt annat du borde göra- gör det istället!
¨
Har äntligen fyllt 18 år! Mohhaa äntligen! fast, varför måste det vara så att alla vill inte på Platens nu..när inte jag kommer in! Nae det är faktiskt orättvist! Kanske ska börja umgås endast med 91:or, så det blir på sama villkor!
Aja, sen har jag tagit körkort! ÄNTLIGEN! 10 mars klarade jag uppkörningen och körde ensam i en bil för första gången någon timme senare... Det blev Davids "underbar" Åpel! Som inte ens har en fungerande hastighetsmätare.. Men vad gör man inte för Äna som ville ha skjuts till gymmet?! ;)

En annan sak värd att nämna (enligt mig själv) är att David och jag har varit tsm i 1 år och 2 dagar nu :D OCH att han kom hem igår efter ungefär två veckor i Sälen/Åre! Gud vad jag har saknat den mannen <3 Men jaa det blev ett kärt återseende i allafall! Det blev även ett positivt  besked på en viss front.. hoppas det fortsätter positivt....

Yes det är min uppdatering! Otroligt givande - men förhoppningsvis blir det bättre nästa gång! höhö
hugsandkissesurstrulylinnéatrosell

RSS 2.0