Rulltårta!

Jaa Godmorgon alla sjusovare!
Söndag "morgon" och redan har det hänt mycket! Jag har kommit på att när man är ensam hemma ( utan föräldrar alltså) så känns dagarna mycket längre, oh jag älskar't! Annars brukar det blir så att man vaknar rätt sent, går runt som en zombie, pluggar och sen är det kväll! Trots att jag vaknade halv 10 i morse känns det som jag har hunnit med mer än vad jag brukar hinna med annars! Helt sjukt!
Jag har ätit frukost, bakat rulltårta(HELT PEFEKT), fixat disken från igår + bakandet, pluggat, kollat på tv, gått ut med Teo och påbörjat matlagning! På baran 3 timmar! Oh I'm so prowd!

Oj nu kom ida inbärandes med katten Trixi som är jättesmutsig under tassarna, dags att göra någon nytta! Pusshejs!

OCH AJG SAKNAR THAILAND!!

//Ciao

Sex and the City


Klockan är halv 12 lördagen den 29 november 2008 och här sitter jag med min älskade lillasysteroch tittar på Sex and
the City filmen vid ett bord fullt med smutsiga tallrika och halväten mat! Haha vilke syn! jaa så det kan vara! Ida och jag är som sagt ensamna hemma den här helgen och då behöver man inte duka bort (i alla fall inte förrän mamma och pappa kommer hem på måndag).

Annars så har dagen varit full av aktiviteter men ändå inte...
Jag, Linnéa Trosell, vaknade vid 08.00 (!!!!!!) efter en hemsk natt med mardrömmar (!!) Jag har inte drömt mardrömmar sedan... sedan.... JAG VET INTE ENS NÄR DET HÄNDE SIST! Det är helt sjuk! Jag kan sova var som helst, när som helst, hur som helst men de senaste dagarna har varit helt uppochnedvända! Ena natten drömde jag att jag vaknade 5 gånger på exakt samma ställe och jag måste påpeka att jag aldrig någonsin drömt att jag vaknat innan! Sen är det även så att jag har gått omkring som en trött zombie på dagarna! Okej, jag är alltid trött men även om jag sover på dagtid brukar jag kunna sova på natten, allt är konstigt usch!

På tal om sova! Jag var på vårdcentralen för inte så länge sen angående sovandet. Läkar'n var sämst nånsin! Hon glömde kolla mitt järnvärde i blodet, ringde sedan och sa att vi skulle åka in igen, punkt! Jag och mamma åkte in igår, sjuksöterskan säger, man måste ta provet på fastande mage! OKej att jag visste det i efterhand men läkar'n borde ändå informerat om det, nae jag blir så jäkla trött !(haha ännu tröttare alltså)

Nu blir det långt men dagen har kort sett ut såhär:
Städa, putsa fönster, ut med Theo haha och Jonas :P, Adventspynta (fixa ljusen i ljusstakarna for a very long time), laga mat, se på film och njuta av att det snart är december!! WIhoo! <3

Nejmen nu är filmen snart slut och då ska Ida o jag ut med Theo i SUPERMÖRKRET och sen ska jag försöka sova.. hoppas drömmarna håler sig borta! Wish me luck!

//Ciao


Fotbollsträning i mitt hjärta

Nej jag orkar faktiskt inte skriva
haha it sucks helt enkelt....

Fast en sak är bra.. Wir haben syudiedag idag och i morgon = Lååångheeeeeelg <3
Haha fast rolig helg! Mamma och pappa ska på spa i tylösand så jag måste va hemma med
älskade Ida hela helgen.. :P
Men vaddå mysigt ju! Det blir adventsstädning och adventsprydning av huset samt lite plugg
men det är smällar man får ta!

Sen är det ju även så att en viss Mr. Kallentoft ska jobba varje helg fram till jul, not so kul faktisk! Han blir borta torsdag - söndag i fyra veckor.. så det får bil en viss planering av allt annat så at tja ska kunna träffa min ögonsten nåt i veckorna.. men va gör man inte (A) säg till om det tjatas för mkt om honom okej?

Nu ska ja sleeepa! pussss

Det var alldeles för länge sen vi sågs!

Haha japp så var det dags att blogga lite igen.... suuck
Det var en dag och 14 timmar sedan jag skrev ett inlägg senast, dock känns det som flera år sedan!
Jaja, sedan sist så har jag träffat David, haft naturkunskapsexamination, samhällskunskap, TRÄNING! och tr'ffat David igen och juste, kollat massor på frisörer och smink-personer..

Jag har fått panik över balen, dock tror jag att jag har bestämt mig för hur jag ska göra. Jag har hittat en frisör där en uppsättning kostar 600 :- där jag nog ska boka (förlåt Anna) beroende på om de har tid och om jag har uppfattat det rätt. Sen har jag hittat ett annat ställe där man kan bli sminkat för 400:- vilket är det billigaste jag hittat. Men kanske blr det så att jag går sminkkurs på Make Up Store i vår istället för 500:- eftersom man får smink för den summan och så kan jag sminka mig själv på baldagen, vad tycker ni? hjälp!

Jag ska i alla fall bestämma mig tills på fredag har jag bestämt mig för!

På frukosten i morse satt jag och David och pratade om körkort! Herregud vad tiden går fort! Jag måste sätta igång att övningsköra lite mer och framförallt lära mig lite teori! Känner mig helt lost annars. Jag måste ta tag i det här! SKA ha körkort innan sommaren i alla fall! punkt slut!

Jaa nu ska jag väl fortsätta sitta o sitta här på kommunikationslektionen eftersom jag redan är klar med uppgiften, höhö wish me luck! PUSS! <3
 

Nyår närmar sig med stormsteg...

Men vad ska jag ha på mig??
Jaa, jag brukar alltid va sent ute och eftersom jag inte är världens mest klädintresserade så blir det alltid misslyckat..
MEN FAN INTE I ÅR!! JAG VILL INTE !!!!
Så nu sitter jag här o kollar på fiiiin klänningar som jag hittar överallt på internet... mer tips skulle uppskattas!
Jag är tyvärr fortfarande kär i klänningen för 1.9 men haha dream on baby!

Okej lite kan jag vänta faktiskt.. men imorrn blire att prova balklänning igen, den här gången med Anna "som också ska dansa bal" men vafan! HAHA jag få paniiik! har ingen aning om hur jag vill ha det ... eller jo fast ändå inte...

En enkel klänning utan axelband. Den ska inte vara gul, röd, vit, eller bara ljus... färgen har jag faktiskt ingen aning om annars.. Sen ska den gå ut nedtill och ha små detaljer som är fina. Typ lite pärlor upptill eller nåt.. Klänningen jag hittade i helgen va väldigt enkel med en ros och veckad kjol som detalj, men jag kände att den nog var lite föööör enkel.. hmm allt återstår att se helt enkelt! WISH ME LUCK

Nu ska ja tjata vidare på Viktor som ska skicka ett dok. haha hoppas jag får det nån gång (ej kontaktbar eftersom han spelar WOW.. suck)

PUSS

One Tree Hill

Sitter i soffan hemma i vardagsrummet och pluggar Geografi samtidigt som jag halvtittar på One Tree Hill... Åh vad jag älskar dig den serien!  Haha de är ju föööör snygga de där pojkarna!! <3 I love!
Geografin då, jo den går väl bra...
Vi ska lösa Bangladesh överbefolkningsproblem och imorrn blir det lite seminarium/debatt.. Haha vi kommer äga! NOT!!!  Jag tror vi kommer bli slaktade av Albin och Ralle -gruppen.. stackars mig och Henke ... :P

Sov så underbart gott i natt, som en prinsessa bredvid min prins =D (som är lite sp. ibland haha)

Nu ska jag i alla fall plugga vidare, eller kanske planera sportis imorrn.. JUSTE sportis fan! Får sluta vid lunch eftersom vi får läsa engelskaboken hemifrån och ändå måste jag stanna kvar i skolan till sportis, JAG VILL BO I STAN!  jaja, jag får väl läsa lite i skolan och gymma lite... jag har ju ändå 3 timmar på mig höhö

//Ciao

Sleepy!

Suttit och pluggat ikväll... öö har kommunikationsgrej imorrn men faktiskt har jag inte pluggat ihjäl mig tro det eller ej!
Shit helt stolt är jag över mig själv höhö! Justfan! skulle skriva ut en grej, äh det kan vänta :P

Annars så saknar jag mycket just nu!
Brudarna efetrsom det var så länge sen vi träffades och de betyder lika mycket nu som de gjorde på Atlas
Pojkarna i gamla klassen också faktiskt...
Anna eftersom hon är en sån underbar vän <3
David eftersom han är så ååååå<3 jag saknar ord och för att han är i norge....

NAe nu ska jag fixa utskriften och sen ska jag nog sova... pusspuss

//Ciao

Sommar & Sol (8)

Sommar och sol, vi har korta kjol och vi vill ha dig, Markoooolio!
Jaa, sommar, jag vill ha sommar! Kalla kvällar, regniga eftermiddagar
mörka morgnar, ruggigt! Jag älskar sverige faktiskt, men när det är
november så vill jag bara härifrån! Föra varje träning vill man bara ligga
i sängen och gömma sig för världen! Varje morgon vill man bara ligga kvar
i sängen och vara varm hela dagen. Varje bussresa hem på eftermiddagarna
blir man rädd för, vill inte gå ut i mörkret, blåsten och regnet för en tjugominuters
promenad hem, vill inte, vill inte! Men som sagt efter vintern kommer tö! Sommaren,
Det är nästan värt det ruggiga novembervädret, bara man får vara med om att blommorna
blommar, träden får löv, sommaren kommer och löven ändrar färg på träden. Det är
nästan värt allt det mörka för de mysiga jularna. Men just nu känns det så tungt,
så tungt....

Nu ska jag övningsköra till stan, lämna av Becka hemma hos sig och Ida på
dansen, sen blir det gym med pappa och kanske övningskörning hem också..
We'll see

/Ciao


Balklänning

    Var o kollade på balklänning idag efter Öppet hus på atlas :P
Jag har typ bestämt mig.. eller jag vet inte .... kan inte bara ta första bästa lixom ...
Men om vi ringer så kan vi beställa en grön klänning som på den vänstra bilden fast i en enklasre modell med endast en liten blomma på höften typ-.. bilden funkar inte att ladda upp just nu..

Fast jag vet inte.. den ljusblå var rätt fin den med fast den gröna färgen var tydligen "mognare" äh jag får oanik på det här!

//Ciao

Beslut- det värsta som finns!

Jaa! Herregud vilken vecka och herregud vilken dag, tur att det är helg säger jag bara!
Som ni kanske vet så blev ju jag och Amanda erbjudna att åka till Spanien med John Bauer. Bo där och plugga extrakurser i åtta veckor i år. Efter en veckas frunderingar och ångestattacker närmade sig dagen då vi var tvungen att ge ett svar till SYVen. Vaknade med en klump i magen, satt som ett fån, helt orolig vid frukostbordet hemma hos David och diskuterade för-, nackdelar med honom och hans mamma men inget hjälpte!

Åkte till skolan, kollade lite på mitt liv som hud på filosofin, men sen klarade jag det inte längre, vi gick och pratade med klassföreståndar-Anna! Nedskrivande av för,-nackdelar bestod förmiddagen av samt ett telefonsamtal till Mette som är ansvarig av allt det här jippot!

Under Historiaseminariet satt jag och lyssnade samtidigt som mina tankar flög iväg till massor olika ställen. De senaste 24 timmarna har varit konstiga. Jag ska inte gå in på händelser men fan vad händer? Men sen tillslut kunde jag prata med mamma och beslutet kändes helt rätt- jag stannar hemma! Så Ewa inget att oroa dig för längre gumman <3

När jag kom hem var jag helt utslagen efter att knappt ha sovit i natt eftersom jag va på sen bio, plus att jag legat och tänkt på mina beslut och för att jag gått och spännt mig hela dagen. Somnade som en stock och vaknade helt vimmelkating? Weird!

Nu ska jag plugga eller så skiter jag i det ogör det i morgon istället vi får se :P


we did it baby ;)

/Ciao

Utkast: Nu ska ...

Nu ska jag fortsätta plugga till mitt matteprov i morgon.... efter ännu ett avbrott!

puss

Jag är en blond flicka jag - bra rubrik, inte sant?

She's an angel (8) ljuder från Henkes dator när vi sitter uppe i Örnen och har rast.

Tisdag morgon vilket innebär Kommunikation. Vi har fått i uppgift att hålla ett informationstal om ett nytt ämne vi vill införa i skolan. Rätt kul uppgift faktiskt, om det blir bra alltså. Jag har valt att införa Flora & Fauna som ämne (tack mamma för inspirationen då du hela tiden tjatar på mig att jag inte kan några växter eller fåglar).

Jag har haft fetinghuvudvärk i två veckor i rad! vad är det för fel på mig? Jag fattar inte? Jag hade spänningshuvudvärk varje dag från femman till ettan men sedan jag skaffade läsglsögon har det lixom gått över. På mattelektionen innan lovet fick jag världens spränghuvudvärk och det har fortsatt sedan dess. Hmm ja dricker massor med vatten så jag kanske måste byta styrka på glasögonen?

maybe glasögon 24/7????

/Ciao



<3

I like the feelin youre   
Givin me
Just hold me baby and im
In ecstasy
Oh Ill be workin from nine
To five
To buy you things to keep
You by my side
I never felt so in love before
Just promise baby, youll
Love me forevermore


Jag vet inte vad det är med mig ?
varför blir jag helt varm i kroppen av ett sms?
varför är jag glad fast det är höst?
varför kommer jag på mig själv med att le åt ingenting?


/Ciao


hej mitt vinterland, nu är jag här...

Jaa juste! snö snö och åter snö ... i allafall på landet!
Gårdagen blev väldigt lyckad! Morfar fyllde 79 vilket firades ute på landet med promenader, visning v morfars alla uppfinningar och fika.. MUMS I love bullar <3 GRATTIS MORFAR <3


Jag hade ju lite problem med vilket kort jag skulle ge till honom med det löste sig. Han fick ett kort på mig och Ida som var inramat och sen ett ensamt kort på honom och mormor i porschen, shit vilka stekare de är!

Sen fick han en STOOOR påse med blandat godis också. Historian bakom godiset följer: Han skulle få skumtomtar, Vi köpte 2 påsar, han skulle få 1. Den ena påsen öppnar vi, den ligger på köksbordet när monstret pappa kommer in i köket med tunga steg. RITCH!!!! den andra påsen med skumtomtar öppnas. Linnéa blir arg som ett bi, helt vild! DEN ÄR JU TILL MORFAR!!! hha men tur är väl att David är lugn och säger att han kan få en påse med blandat godis istället.. ojojojoj...


Jaja  men sen bar det av på fest hos Emma! Väldigt speciell fest som mest gick ut på att tjata och sen ligga o prata i en säng men haha det var ändå värt... tack emma =) höhö (och förlåt Anna...)


Nu ja ska plugga va :P


/ciao


RSS 2.0