shopping

Idag så har jag kort o gott jobbat samt shoppat! Yes det var allt:P haha

nee, kom till jobbet som vanligt, efter första gruppen började det regna.. men det "regnade fint" som Lisa sa, även fast det öste ner! Så det kom inga till plask & lek. Då satt jag och Lisa inne i boden och pratade om gamla minnen etc haha det var rätt så kul! Jobbet slutade tidigt denna regniga siommardag hela 15 min före vanlig tid!

Kom hem och fort som satan skulle vi äta, ringa anna och åka in till stan. Väl på stan köpte vi massor med presenter till Ida ( tyvärr kan jag inte säga vad vi köpte ifall att hon läser det här men jag kan säga att jag har tur att hon nästan är lika stor som mig xD) Träffade Sören, Jossan, Caroline mm på stan riktigt trevligt faktiskt! Vi var även hon optikern eftersom att jag tydligen måste ha läsglasögon men det var rätt så kul eftersom att det fanns massor med bågar och hon som hjälpte mig och mamma var rolig!

Sen åkte vi till tornby och jaja äh skit asmma handla lite grejjor till Ida och ett nytt skydd till vår studsmatta. Sen så åkte vi till Malmslätt ocg handlade lite och där träffade vi Cinna :D sen åkte vi hem! och då mådde jag inte bra.. Mådde väääldigt illa och hade ont i huvudet.. suuck va jobbigt!

Sen ess har jag itne gjort så mkt, typ pratat i telefonen med Ewa och Anna :P

Imorrn ska jag grilla hos Eric och anna kommer med dit :D:D tjoho!!

// Linnéa


sol :D

Äntligen har det varit någorlunda bra väder ett tag nu..  YES!
Jag var hos Linus i fredags :D åå va jag har saknat honom.. Vi körde lite frågesport fast det var inte lika kul som förra gången eftrsom det itne gick så bra xD ´ Anna smsade och va helt galen så jag ringde upp henne och allt slutade bara i en enda stor missunderstanding ojojoj! anna!    men sen så åkte jag hem framåt 12..

På lördagen så tränade linus.. som vanligt och jag med familj drog till en stad i sverige xD Vi gick omkring där och sne badade vi o solade lite.. kolla in min bilddagbok om ni vela ha lite mer detaljer: linojja.bilddagbok.se

Kom hem vid åtta, satt och nördade lite framför datorn coh sedan vid 9 stack jag, pappa och Ida till spåret för att springa bort alla onyttigheter vi ätit under dagen, sprang 5.2 km, rätt stolt faktiskt eftersom jag itne alls är van vid att springa och bara hade sprungit 3 km nånsin innan förra veckan. Ida sprang som en gasell haha!

Kom hem och somnade framåt 12 för jag var i stort behov av dator plus att _Ida itne ville sova så vi pratade väldigt länge. Så visade mamma mig en bild på mig när jag var tre och en bild på Ida n'r hon var lika gammal.  Jag säger att vi itne är lika lals men tjeeeena där har vi tvillingar asså xD

Idag vaknade jag jättesent vid kvart i elva oxch Ida med, det märks att hon snart är tonåring haha... Idag vet jag itne vad jag ska göra men ajja.. nu ska jag väl sola:P puss

// Linnéa

tralalalalaaa!!

Jaa, länge sedan jag skrev här, väldigt länge sedan! But now I'm back! :P
I helgen så, jaa, vi kan väl börja med fredagen:
Yes, då så vara det Gessle! Jag, Anna och Emelie drog in till stan med min nyinköpta filt från City Gross tjoho! Hade riktigt kul faktiskt, jag o anna småflirtade lite med en vakt men han verkade inte vara på så bra humör så vi fick stanna utanför stängslet. Men vi klarade oss rätt så bra ändå vi "digga loss" som sjutton eller jaa *hooost*...
Åkte hem med mamma och Ida som tydligen hade stått allra längst fram, typiskt mamma!

På lördagen åkte jag till Linnéa, inte träffat henne på jättelänge och jag hade verkligen saknat henne och det blev ett lyckat återseende! Vi bytte "försenade födelsedagspresenter" och allt va som förrut typ, spealde Skipbo, åkte och badade i Grebo, kunde inte sova, solade, läste garvade, jaa som vanligt! Vi måste verkligen träffas lite oftare Linnéa!

Söndagen började hemma hos Linnéa, vi fortsatte med det v ihade påbörjat dagen innan och såg på Tristan & Isolde   ååå vilken film asså! Jag säger bara SE DEN!! heeelt underbart romantiskt ( iaf i början). KLockan 16.30 kom min familj för lite fika hemma hos familjen Holmbergs och vid ca 7 var vi på hemväg med en Rut i bilen, som skulle stanna tills på fredag!  Det var även Linus Torrbackas födelsedag den här dagen, men tyvärr fick jag inte så mycket tid medhonom eftersom han tävlade i Hofors, men ett Grattis fick han iaf <3

måndag: ÄNTLIGEN SOOOL! en väldigt varm dag, rodde gladeligen över sjön o jobbade på brännan, kunde tom ha shorts på mig på morgonen, vilket mirakel!  Kom hem senare än vanligt  men tillbringade hela eftermiddagen med att steka på en filt! på kvällen så kom Linus hit!! :D Han fick lite presenter och så spenderade vi största delen av kvällen med att se på en film i pappas nya "biorum". Tappade bort min mobil men hittade den sedan på en bricka aja, skit samma! Det var en riktigt mysig kväll <3

tisdag: Jobbade som vanligt, lite sämra väder idag, men inte allt för hemskt! Alla barnen i plask o lek var med för första gången! Jag, pappa o mamma åkte till IKEA för att koll ain grejjor till mitt rum o pappas biorum, hittade lite grejjor och åkte sedan vidare till Berg. Vi hann precis fika klart o sätta oss i bilen innan ovädret började. Det blixtrade o dundrade o regnade som om det aldrig gjort något annat! Kom trots det hem och vi grillade lite hamburgare, då fick jag panik för att jag inte tränar nånting nu på lovet så vi bestämde att efter vi hade sett på World Trade Center skulle vi dra till spåret o springa allihop! And so we did.
Jag sprang 3 varv och var riktigt nöjd eftersom jag inte  rört mig på mycket länge.

onsdag: jobbade, rätt dåligt väder men ändå 20 grader i vattnet, Lillsjön håller på att bli sitt tidiga jag. Kom hem och såg på Zorro, la mig sedan på en filt o solade i blåsten. Dansade dansmatta med Ida o Rut haha det var rätt så kul! Sedan så åkte vi alla till spåret igen och sprang. Jag sprang 3 varv igen men nu med inga problem alls, skulle sprungit 4 varv men fick ont i foten, vilket visade sig vara en stor blåsa jag fått av mina inlägg, måste fixa det där snart! Pratade även i telefonen med Anna väääldigt länge haha Anna jag saknar dig såå! Juste jag fick kontakt med Amanda :D usch jag saknar dig meeeed! KOOOM HEEEEM!

Och så torsdag då! Var riktigt kallt idag, 13-16 grader när jag var där och typ lika kallt i vattnet! Men först halvbadade jag med Plask o Lek för att sedan simma med märkestagarna, tjena jag var kall i två timmar efter det!
Jag somnade när jag höll på att läsa en ny bok, väcktes av att pappa ropade på mig att det var mat! Åt lite och blev sur när pappa o mamma bestämde att vi skulle till Omberg. Men det visade sig vara jättekul! Vi var på "hjässan", på nåt CAfé, nån hamngrej, Alvastra Kloster o någon Antik grej, haha jag är itne så bra namn förlåt mig! Det enda negativa var mina blåsor på fötterna som gjorde ont, men jag fick bita ihop. Ikväll har jag itne gjort så mycket, ätit, chattat, skrivit blogg, målat naglarna, dansat dansmatta jaa typ det. Och nu så ska jag nog sova. Så godnatt alla!

och som en mycket nära vän en gång till John sa:
Make Love Not Peace
eller haha jag vet inte!  men hade bra iaf

// Linnéa

torsdag 2007

Yes, ännu en torsdag "has passed by" just det, har passerat.
Kom till Lillsjön klockan 8.45 ( som numera har blivit en rutin efter endast 4 dagar). Men nåt var itne som det skulle.
Nix, för halva "stranden" låg under vatten, det fick bli barfota idag.
När första gruppen skulle börja, kände itne jag och Lisa för att ta av oss skor o strumpor etc, så vi tog båten ut till bryggan, det fungerade galant!
Dagen flöt på rätt bra. (ordagrannt) Ingen plask o lek pga av att ingen kom och eftersom det va så djupt vatten kunde simmarna simma jättelångt inåt land och slippe simma de tråkiga 25m om o om igen.
Lisa sa åt en att göra djupdykning på ett ställe där det skulle va 1,5 m, men haha nej nej det var snarare 2.10 där, stackars barn!

Sen kom Hille o hon bar mig hit o dit i vatten eller aa:P
Sen så åkte jag hemåt åt lite, för att sen ta bussen in till stan o träffa Ewa :D
Cyklade till busshållsplatsen, kändes jättekonstigt eftersom jag inte cyklat på aslänge.. hmm... Kom tillslut fram, fick vänta lite på Ewa eftersom hon var i skägget på besök haha, men tillslut kom "minin" .
Kollade på presenter till Linus och på kläder i alla möjliga former. När jag trodde att jag var klar så kom jag på massor adnra saker jag skulle klöpa o så kom jag på att jag inte har så mycket pengar (ännu).
Men tillslut var jag klar och åt lite godis :P då ploppa JOcke fram från ingenstans han hade snaggat sig haha blev helt superchockad xD trevligt att träffa hoonom vare ju.

Sen åkte jag o Ewa hem med bussen där vi gjorde lite "icke tillåtna grejor" elelr jaa, tolka det rätt. Cyklade hem från busshållssplatsen jag på sadeln hon cyklade (eftersom ja itne kan skjutsa) gick bra trots regnet! Kom hem tillslut iaf, vi åt lite pizza från igår o lite "toast" Linnéa o Ewas specialare! tjoho, o så såg vi på Happy Feet åå va sööt den är :D

NAe men nu räcker det! ska sova nu!

Saknar alla så otroligt mycket för tillfället! tur att jag iaf ska få träffa Anna, Emelie och Linnéa inom en snar framtid :D

// Linnéa

iii natt i natt äre du äre jag... lalla

nae inte direkt.. såg nyss på allsång på skansen och låtarna sitter kvar i huvet.. (A)
ännu en dag avklarad (typ).
Gick upp tio i åtta för att åka iväg till lillsjön tjugo i nio. Kom lite sent men bara 3 minuter. Jobbade i tre timmar :P rätt kul jobnbb det här med tycker jag nog och 3 tyimmar är lagom för min del.
Sen så kom Hille och skulle simma haha 500m simmade hon, hur många längder är det hille? ;)
Sen så kom vi fram till att vi sulle ställa upp i triathlonen med Lisa också.
Jag åkte hem och åt lite, när jag fick ett sms av Hille, vi stack till Nykil o spelade "tennis" i ca två timmar o sen åkte vi hem.

Asså jag känner inte för att vara hemma längre jag vill hitta på någonting jag har tröttnat på att  vara hemma JÄTTEMYCKET! JAG BLIR GALEN!  eller nee va patetiskt. Juste jag skulle ringa anna också .. äh jag gör det snart :D


// Linnéa

ja må hon leva, ja må hon leva.........

ja må hon leva uti hundrade år, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år,
ett fyrfaldigt leve för Mormor hon leve,
hipp hipp hurra! hurra! hurra! hurra!

yesbox, idag är det mormors födelsedag, så det är här jag har spenderat min dag. Vaknade och gick upp runt halv 10 efter en natt med underbar sömn. Jag läste nämligen ut min bok: Ninas resa igår kväll och eftersom bboken slutar  "lyckligt" så var det lätt att somna ( iaf om man jämför med kvällen innan då jag läste om när folk dog som flugor) men i alla fall!

Jag åt frukost och såg på Lilla Jönssonligan ( den nya) för att sedan fixa mig till dagens "event".
Vi kom fram cirka 11.40 och hjälpte mormor med maten, vi skulle äta ute i garaget. Vi åt, vi åt lite till, jag lekte med mina älskade kusinbarn :D vi åt lite till jaa ni fattar hur min dag har sett ut! 
Mebn så plötsligt försvann Ella, allt var kvar utom hennes stövlar, hon hade gått hem! Så jag, mamma och gittan sprang efter och hittade en liten sur Ella hemma hos mamma haha, men egentligen så, tur va väl det. Om inte Ella hade rymt hade jag inte gått på grusvägen just när Rasmus kom förbi cyklandes jaa haha men så var det iaf!

Jag fick ett sms av Ewa nyss :D vad glad jag blev av det :D hon har klommit hem från sitt lägger nu ( eller ja hon är på väg hem iaf)

Och jag msåte komma ihåg att ringa till Anna sen när jag har kommit hem från stan. Jag ska in till Steve´s för ett litet hejdåkalas för Inés :P  

that's all folks

// Linnéa

Regn, regn och pensionärer!

jaa, äntligen hemma igen efter en dag fylld ev slit och stress. Nae inte direkt men nästan så.
Jag vaknade efter en god natts sömn vid halv 11 denna lördagmorgon och efter en rejäl frukost och en dusch åkte jag och mamma till  mormor och morfar, de skulle nämligen ha pensionärsfest!

Halv 2 kom jag och mamma in till mormor och Gittan som stod i köket och slet, gästerna skulle komma klockan 2, men kom redan tjugo i 2. Mormor blev stressad så vi sa åt henna att gå ut till sina gäster så skulle "kökspersonalen" sköta resten, vi var nämligen just det den här eftermiddagen.

Allt började med en välkomstdrink bestående av svartvinbärsjuice för att sedan fortsättas av tipspromenix i mormor o morfar blommiga trädgård, vilket uppskattades av alla och jag fick i uppgift att vara fotograf!

Efter tipspromenaden blev det fika, det gick åt mycket kaffe och bullar och kakor och bakelser men tillslut var alla nöjda och belåtna med det, och ville då veta hur det hade gått på tipspromenaden. Jag hade ju då redan rättat alla så de fick sina önskningar uppfyllda. Vinnaren hette K- G och hade tydligen varit lärare. Sen så blev det dags för lekar som morfar hade arrangerat bl a. kasta frisbee, kasta ringar, skjuta pil, kasta bollar och skjuta med luftgevär. Tanterna var jötteduktiga och farbröderba också haha ojoj va söta!

Sen så var det dags för mat i garaget sopm morfar hade fixat så fint! Jag gittan och mamma fixade med potatissallad och kassler och sprang fram och tillbaka med tallrikarna. Men till sist var dagen slut och jag kunde slappna av och läsa min bok! Sebn så  åkte jag och mamma till City Gross.

I morgon fyller mormor år så då ska vi dit igen...  pusshejleverpastej
// Linnéa

tjhoo!

nu var det ett tag sen sist, så här kommer en lååång uppdatering..!!
just nu sitter jag i mickes rum med Douglas och Eric medanas Micke packar, han ska till England typ imorrn. kul för honom :P själv så ska jag jobba i tre veckor till,fast ska ju börja det nya jobbet nästa vecka så lite omväxxling blir det iaf.

I torsdags så sov jag hos Nina, det var rätt så kul faktiskt :D

I fredags så jobbade jag som vanligt och efter jobbet så gick jag på bio med Anna, Emelie, Amanda och Claudia efter ett snabbt besök på Steve's! Vi köpte gois på Karamello, samt Panino yes yes..  Tillslut så såg vi iaf filmen o den va wunderbar haha blondin-anna och blondin-Linnéa höll på att svimma i  biostolarna haha!

Sen bar det väg hem med emelies brursa :P och såklart Emelie och Anna!    Anna sov hos mig eller jaa vi kunde inte osmna va nån joknstig anledning med tillslut efter krångel med fläktar och klockor somnade vi. Vivaknade dagen därpå nångång och åt en sen frukost. Vi skulle till Gammalkil, Gammalkil firade 75 år och det var KM vi skulle spela mot Oldladies... Vi vann med nåt..   sen så åkte jag hem on da moppe och duschade hemma eftrsom duscharna inte funka. Fixade mig hemma o sjöng lite singstar emd Anna, Manda och Claudia och sen bar det av till Gammalkil igen nu vare picknick med laget  och sedan litet fest på dansbanan hah;:D   Claudia åkte vid halv 10 jag o manda åkte hem o åt lite o sen kom vi tbx det var JÄTTEKUL dansade hela natten eller till halv 2 

 Sen så åkte jag o manapanda hem o försökte sova men det gick itne heller så bra haha :P

Dagenb därpå åkte vi till Claudia o a där det var ockskå kul :D:D

Sen har jag jobbat massor och igår var jag hos Linus <3 o manda, claudia, nina, anna och Emelie är bortresta :( men anna o emlie kommer hem imorrn typ igen så jag kan andas ut.. O imorrn ska jag nog träffa Inés :D:D

Nee nu ska Dogge bjuda mig på pizza haha hade bra pusshje leverpastej :P
// Blondie

RSS 2.0