2009 is soon to come!

Bara en dag kvar av 2008 vilket betyder...
Att Amanda bara har en dag på sig att fylla 18
Att det blir fest
oc att det snart är ett nytt år!
väääldigt bra sammanfattning enligt mig själv! höhö

Dagen började lugn och slutade hektiskt!
Men nu är det mesta klart inför morgondagen, känns vääldigt skönt!
Hoppas bara att mitt röda ansikte är liiite mindre rött, att klänningen sitter bra och att festen blir lyckad! Men fester blir ju vad man gör de till iof... och med tanke på vem det är som håller i det borde det bli lyckat =D vi får helt enkelt se när det kommer.
pusspuss
/Ciao

En dag på sta'n!

Sitter i vår underbara soffa, småtittar på the Simpssons och är helt slut efter en dag på stan med min älskade syster!
Mycket inköp den här månaden känner jag! Men när både jul, nyår och Amandas födelsedag är under en och samma vecka så fösvinner det rätt mycket ur plonkan! uschuschusch! Men nu är i alla fall allt till nyår klart! No more stan det här året!!! Jag hann till och med att sola lite.. so now I am a kräfta baby! (ansiktet iaf)

Gårdagen var väääldigt mys!
Vaknade hos nina vid 10-tiden, tog det allmänt lugnt med nybakat urgott bröd till frukost och sen en morgonpromenix hem till en nyvaken David framåt 12! Jättekallt och jätteuppriskande! fem av fem toasters! Sen väntade alla kusiner med familjen hemma i Nääs! haha singstar, guitar hero och dansmatta från halv 2 till tio! Så jäkla underbar släkt! haha gosh!

Ajja här kommer en kräftbild och en posebild från min och ninas cykeltur från bion!
                                   
min högra sida är mer röd.. varför?

At Nina's House!

Okej nu har jag blivit tillsagd avjossan och Nina att jag måste blogga...
så varsågod allihop, ett inlägg!

Jag orkar inte riktigt gå igenom hela julen, inte nu i alla fall men jag kan säga att den var riktigt lyckad och att vissa saker betyder otroligt mycket <3 Men nu är det i allafall såhär att jag vaknade upp hos David igår, drog en sväng till stan där jag fikade med jossan i ca 2 h ;), fortsatte stanvistelsen med Nina då det blev många hemlisar inhandlade :D och sen bio!
The Dutchess med fam. Dabrosin! Jag blev så jäkla förbannad!!! Hur kan man bli behandlad på det sättet?! Fy fan nee tur som fan att man inte blir bortgift utan att känna mannen i Sverige idag.... tänk alla sm fortfarande blir det??!!! HUR TÄNKER MAN?!?!?! usch! Min ilska och mina tårar kom och försvann under ett par timmar och sen bar det hem till Nina!
Där tog vi kort med Ninas älskade nya Systemkamera... bilder följer nedan!

Nu efter en natts sömn i Ninas säng (thank god! med eget täcke! haha) är jag pigg och redo för nya äventyr! Kusinerna anl'änder till Nääs Nykil om nån timme och då blir det singstar, guitar hero, dansmatta etc för hela slanten wöhöööw! That's fun!
         

Oh how cute! höhö

Nemen nu ska jag dra mig!

//Ciao

Balklänning beställd!

Japps nu äntligen är balklänningen beställd!
Så sjukt annorlunda från vad jag först hade tänkt mig. En enkel klänning i någon nyans av blått var det tänkt... men ojojoj vad annorlunda det blev!!  Rosa och inte enkel jahopp så det kan gå!
Jag är nöjd! Japp jag är nöjd haha! Magkänslan är nog bäst helt enkelt!


Nu ska jag plugga!

//Ciao

Just like a circus!

Okeej fredag igen!! Väldigt efterlängtad fredag!!!
Underbart skönt att sluta tidigt idag! Efter en jobbig vecka behöver det vilas ut!
Detta firas med Idol som vi alla vet vanns av Kevin så amanda är rätt glad nu... och även med Thaimat! mumma<3
12 dagar kvar till jul och än så länge har det bara inandlats en endaste liten julklapp! oopsiii (A)
Men imorrn verkar det som om familjen ska in till stan en sväng och då kanske lite mer pengar försvinner från mitt konto.... höhö




































Har köpt nyårsklänning med! Haha men ni får itne se för jag är helt chockad så surprise på nyår eller nåt? om ja vågar ha den dvs ;)

Nu ska jag ta't lugnt o sova lite =) Imorrn blir det en redig sovmorgon ni!!

//Ciao

Mitt uppe i allt!

Jag är verkligen mitt upp i allt! Helt uppochnedvänt är mitt liv, mina tankar och mina känslor, I don't get it?!!
Känns som om jag bara mår sämre och sämre för varje vecka som går och när jag tänker efter var det en väldigt liknande situation för exakt exakt ett år sedan! Vad är det med mig och december egentligen? Det som ska vara så mysigt och julen som ska vara så underbart härlig? Utan Thailandsresan förra julen vet jag inte vad jag skulle tagit mig till faktiskt - medicin för själen på riktigt hög nivå! Och allt blev bara bättre i januari, bara sådär!

Helst av allt vill jag bara åka iväg med min familj över jul igen, strunta i allt och bara leva i några veckor. Inte bry sig om julklappar, kläder osv bara leva i en paradisvärld utan att känna några som helst krav eller inte ha något hängande över ens axlar... Kanske kan det vara att julen inte är som den brukar vara? Ingen farmor att ge julklapp, krama och uppskatta. Det känns som att något fattas vid jul.. Igår bakade jag, Ida och David Pepparkakor =) Jag använda farmors formar till nästan alla mina pepparkakor men det gör mer ont än känns bra, det gör så otroligt ont!

mm... några tankar från mig i december -08

//Ciao

Godnatt älskling!

Nej jag är ensam just nu, men imorrn så är jag föhoppningsvis inte ensam! =)
Ligger här i min underbart sköna säng med två täcken, tre kuddar och gosedjur! Hur mysigt kan man ha det på en skala? Nej nu förskönar jag situationen! Här ligger jag med en dator i knäet som håller på att ramla ner för att laddaren inte når hela vägen hahah det är ett redigt jobb att hålla upp min älskade laptop med höger handflata ska jag säga dig!

Sådär ja! Fixat, mycket bättre och antagligen ingen träningsvärk i handen imorrn tack vare det snabba räddandet! höhö
Juste! Det finns en sak till i min säng! Ett lindat lår. Ja fuck it! Superpepp på träning verkligen taggad till tusen! Men så sträcker jag mig redan på uppvärmningen! Jävla utfallssteg! så där låg jag med ett lår lindat ashårt så att resten av benet blev blått med foten uppe på ett bollnät! Vingligt! men det dög!
Under timmen i fotbollshalen utan att vara med försökte jag mig på en mängd styrkeövningar, men till min fasa kom jag fram till att man knappt kan göra nåt när låret är sådär! Så jag fick nöja mig med några situps! Så nån nytta gjorde jag väl trots allt :P

Nej nu ska jag sova så att jag kanske möjligtvis förhoppningsvis gör bra ifrån mig imorrn på Alternativ Medicins provet! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

//Ciaoooo

Ont i magen!

Sitter uppe i Örnen igen... Kommunikation!
Helt supernervös föra tt Robban läser min uppgift! Haha det är helt sjukt jag blir alltid så  nervös när folk läser min grejjer i närheten... Blää! haha nåt jag måste ändra på så det är bara att försöka andas...
Andas in... andas ut.. hahah

Nae nu kommer han snart berätta va ja ska ändra på...
omg... Wish me luck
//ciao

Ett inlägg till min mamma <3

Nu har jag hittat min balklänning!
Ett (flera) underbara stycken tyg i korallrött/ hallonrött på Bröllops huset! Klänningen har en liknande färg till min bikini på bilden------>
Å jag är helt salig, varför tittade jag på blåa klänningar egentligen? Jag, mamma och Ida åkte till stan pga flera uppdrag, vi tar balklänningen först!
Vi gick in på bröllopshuset och tog det väldigt lugnt, med väldigt öppna sinnen, tom gällande själva modellen. Helt plötsligt såg vi en underbar skapelse, jag provade och jag lovar, den var minst lika underbar på!
Problemet var att den var dyrare än den andra modellen. Haha men tom mamma älskade klänningen. Det är det enda hon har pratat med pappa om hela kvällen och hon försöker fibrilt övertala honom att det är den bästa klänningen för mig..
Haha jag älskar min mamma <3

Så nu vet jag vilken färg på klänningen jag vill ha (samt modell om pappa går med på det) Oh livet känns något lättare.. Dock väntar 10 000 saker nästa vecka %¤&%/

Sen har min mobil fått tuppjuck och man kan inte skjuta ner den (det är en sån där mobil man skjuter upp o ned) Så den skulle vi lämna in. Men då skulle tydligen alla sms o allt försvinna eftersom telia kanske skulle uppdatera mobilen. Mamma är så himlans underbar hon, hennes tips va att skriva ner vissa sms hha sånna som jag kunde läsa när jag blir ledsen eller så... haha hon tänker på allt den människan! O träffade Andreas där med.. Praktik där tydligen, riktigt duktig hjälp han :D haha

Men nej sen kollade vi lite på kläder, fixade mina skor sen övningskörning hem!

Nu ringde David mitt i ett gigg här tydligen... åå saknar honom! nu ska ja fortsätta prata en stund till sen blire idol! Och Facebook tävlingen fortsätter!!!


pusssss


Blodprov - DÖD!

Jaaa gomorron gomorron!
Sitter inne i örnens klassrum och hör Loket i bakgrunden..
Youtube asså, John Bauers rastunderhållning..*suck*

Jag mår illa, ha ont i huvet och vill bara heeeeeeeem!
Jag har kommit på att jag är beroende av frukost,
max en timme efter det att jag gått upp på morgonen, annars klarar jag mig inte!

Morgonen började väldigt mysigt! Vaknade kvart över sju och låg kvar i sängen för att titta på julkalendern. Gick upp, fixade mig och åkte till vårdcentralen en halvtimme senare... Blodprov! Men hörreni som inte äter frukost om morgnarna, hur orkar ni?? Jag sitter här o känner mig yr och allt möjligt. Blev att hetsäta på rasten och nu mår jag illa! Herregud aldrig med fastande mage... MER FRUKOST ÅT FOLKET!!

Nu börjar vi snart.. pusssssss

1 December <3

God Jul!
Eller nej, det är inte än på ett tag men Glad första advent i efterskott då.. eller??
Haha jag är i allafall förväntansfull! Det är något speciellt med december.. och nu är det äntligen här!
Jaa och med första december anländer också den efterlängtade julkalendern! Helt underbart!!
Jaa så nu är det bara 23 dagar kvar till julafton och strax efter det är vi inne på 2009 och då kommer vi snart in på min födelsedag.. Haha shit vilket år 2009 kommer bli! Student och allt!
Fast nu ska jag nog ta't lite lugnt!

Men summan av kardemumman är i alla fall...
Christmas here I come!

//puss<3

RSS 2.0